Luchtfoto Isis

Tennis

Iedereen - jong en oud, occasioneel speler of diehard - is welkom bij ons voor één of veel partijtje(s) tennis.

Reservatie is verplicht en kan makkelijk via www.tennisvlaanderen.be 

Wenst u meer info of lid  worden? Contacteer ons dan via info@ktc-isis.be of 0498 86 05 17 (secretariaat)

 

Zomer- en wintertennis

Bij KTC Isis ben je het hele jaar welkom om te tennissen. We delen het tennisjaar op in een zomer- en winterseizoen. Het zomerseizoen loopt van 1 april tot 1 oktober en van oktober tot april kan je terecht op onze drie indoor all weather courts. Nieuw is dat men nu ook een jaarabonnement tennis kan nemen.  Om te mogen tennissen op de terreinen van Isis moet je lid zijn (uitgezonderd Start2Tennis). Leden kunnen gebruik maken van onze tennisterreinen mits reservaties vooraf. Je bent ook automatisch aangesloten en verzekerd bij Tennis Vlaanderen. 

Reserveren

Zonder reservatie vooraf kan je niet tennissen. Reserveren doe je online . Er kan elke dag getennist worden. 
Enkel leden kunnen reserveren. 


Bij enkelspel reserveert men met 2 namen en bij dubbelspel met 4 namen.

Men kan telkens 2 opeenvolgende reservaties boeken.

Tennis
Start2tennis

Ook voor volwassenen zijn er kansen ten over om de finesse van de tennissport onder de knie te krijgen. Onze trainers brengen de kneepjes van het vak bij aan kleine groepjes startende tennisspelers. 
Start2Tennis vereist geen lidgeld. Heb je na de lessenreeks de smaak te pakken, dan kan je lid worden en dit (eenmalig) aan studententarief.

Lid worden

Om lid te worden van onze tennisclub volstaat het om het inschrijvingsformulier in te vullen en je lidgeld over te schrijven. In het lidgeld zijn je lidmaatschap en verzekering via Tennis Vlaanderen inbegrepen.

Na activatie lid kan je een terrein reserveren. 

Lessen

We voorzien op regelmatige basis lessenreeksen voor kinderen en jongeren. Volgens leeftijd en tenniservaring worden kleine groepen samengesteld. Zij krijgen deskundige begeleiding van onze trainers.
Ook in de winter organiseren we lessen voor kinderen (vanaf 3 jaar) en volwassenen. Ook groepen zijn welkom tijdens onze groepstrainingen.
Schrijf tijdig in, de plaatsen zijn beperkt

Inschrijven of info via info@ktc-isis.be 

 

Terreinen

Wij beschikken over 4 outdoor en 3 indoor tennisterreinen( tijdens de winter) op all weather courts die allemaal voorzien zijn van verlichting. Je kan als lid vrij gebruikmaken van een van de terreinen mits reservatie vooraf. 

 

 

Onze toernooien

Elk jaar organiseren we twee boeiende toernooien, die gelden als blikvangers van het seizoen. 

Op het Belgian Circuit 1* & Criterium meten beloftevolle spelers uit de hogere klassen in binnen- en buitenland zich met elkaar tijdens een spannende competitie. Een unieke kans om opkomend talent te bewonderen! Tijdens het bijhorende criterium kunnen ook spelers van elk niveau deelnemen. Periode: eind mei-begin juni.

Het najaar staat dan weer in het teken van het LifeStyle dubbeltoernooi, waarbij duo’s elkaar op het terrein ontmoeten voor een duel. 14 dagen tennisplezier en ontspanning vormen de ideale manier om het zomerseizoen af te sluiten. Periode: begin september.

Inschrijven via www.tennisvlaanderen.be / tornooien club 2038 

Wat te doen bij ongeval of letsel voor leden

Bij letsel opgelopen bij opwarming of tijdens het beoefenen van tennis.

- Doktersattest met vermelding  letsel en plaats doorsturen naar info@ktc-isis.be

- Zonder doktersattest kan er geen dossier opgestart worden

- Na aangifte krijgt u een dossiernummer doorgestuurd voor opvolging.

Trainers

Al onze trainers zijn gepassioneerd door de tennissport en delen hun kennis en ervaring graag in de diverse lessenreeksen, kampen ed. Ze beschikken allemaal over diploma als lesgevers en scholen zich nog voortdurend bij om je de juiste technieken aan te leren.

Martien Tersago
Trainer tennis