luchtfoto

De gezelligste sportclub van Izegem

Sportcentrum Isis

Op de Bosmolens, te midden de groene rand van Izegem vind je Sportcentrum Isis. 
Wat begon als een kleine tennisclub van enkele vrienden in ondereen in 1957 is in meer dan 60 jaar uitgegroeid tot een volwaardig sportcentrum met een ruim aanbod dat elke sporter, van recreant tot competitiespeler kan bekoren. 

Tennis, Padel, Petanque, Jumping en Brasserie

Vier outdoor gravel en drie indoor tennisbanen, drie gloednieuwe padelvelden, 4 pentaquevelden, een zaaltje voor jumping fitness en een volledige uitgeruste brasserie met groot zonneterras zijn ter beschikking voor jong en oud, voor sporters en niet-sporters. 

Nog meer dan deze prachtige accommodatie is de gemoedelijk sfeer die onze club uniek maakt en de leden jaar na jaar doet terug komen. De kennismaking na de start2tennis lessen om je nog meer thuis te laten voelen, de gezellige drinks na het sporten, de ambiance op ons terras ook voor toevallige passanten,… Isis is zoveel meer dan een gewoon sportcentrum.
 

Kinderen

Het zijn bovenal de mensen achter Isis die dit allemaal mogelijk maken. Ons bestuur, trainers en vrijwilligers die de werking als een geoliede machine draaiende houden.

Isis