Début de la saison 21 april

Vrijdag 21 april is er de opening van het seizoen

https://www.tennisvlaanderen.be/evenement-item?eventId=73984&clubId=2411
Début de la saison 21 april

Op vrijdag 21 april 2023 vindt de opening van het zomerseizoen plaats. Deze avond heeft voor iedereen wat in petto.

Onder leiding van Martien starten om 17h15 de finales van de winterjeugdcompetitie. Kom gerust supporteren voor de aanstormende talenten! Daarnaast kan de jeugd ook deelnemen aan de kennismakingronde voor padel die ook om 18h start. Dit wordt georganiseerd voor jongens en meisjes vanaf het eerste leerjaar tot en met het tweede middelbaar.

 Om 19h start dan de ‘ISIS all-round’ voor volwassenen. In gemengde groepen doorloopt iedereen een parcours met de verschillende sporten die in ISIS worden georganiseerd. Een dubbeltje op het tennisveld, daarna de cochonnet strategisch plaatsen, een perfecte lob spelen op het padelveld,¿ dit kan allemaal. Natuurlijk voorzien we ook de nodige pauzes om iets te drinken in onze bar. Rond 21H30 weten we wie de King of Queen van ISIS geworden is. Of die persoon ook de dancing queen of king zal worden van de dansvloer zullen we misschien ook ontdekken die avond, want ook Deejay Exception is van de partij tot in de vroege uurtjes.  

Deelnemers moeten inschrijven via  https://www.tennisvlaanderen.be/evenement-item?eventId=73984&clubId=2411 voor 16 april!

Let wel: plaatsen zijn beperkt! Voor de kostprijs van 25€ krijg je 5 consumptiebonnetjes in de bar, hapjes en hamburger/barbequeworst én voor alle deelnemers is er een verrassing voorzien!  Graag tot dan!  

Sportieve groeten Bestuursleden van padel, petanque en tennis